Sund mad på 5 minutter

Få gode ideer til et nemt og hurtigt måltid

GRILLPØLSER MED COLESLAW

2-3 personer

Kødfyldte pølser med masser af smag grilles på pande eller grill.

Coleslawen vendes i den medfølgende dressing og anrettes med de varme pølser.

Serveres straks med dip og masser af lunt brød.

Tip: Hvis tiden er til det kan coleslaw sagtens trække 10-15 min.

        - det gør den mere cremet

BROCCOLISALAT MED GRILLET KYLLING

2-3 personer

Vend broccolisalaten med den medfølgende

dressing og lad den trække 2 minutter.

Serveres med et stykke grillet kylling og groft brød.

Tip: Salaten kan evt. toppes med små stykker ristet bacon og finthakket rødløg

BULGURSALAT MED LAMMEKOTELETTER

2-3 personer

Lammekoteletter krydres med salt, peber og rosmarin.

Steges på grill eller pande.

Vend bulgursalaten med den medfølgende

dressing og lad den trække 2 minutter.

Serveres med frisk presset citron og groft brød.

RØGET MAKREL MED RODFRUGTSALAT

3-4 personer

Rodfrugtsalaten vendes med den medfølgende

dressing og trækker 2 minutter.

Serveres med et stykke røget makrel og groft brød.

LUNE FRIKADELLER MED RØDBEDESALAT

3-4 personer

De færdigstegte frikadeller og grove skiver rugbrød 

lunes i ovnen.

Rødbedesalat vendes med den medfølgende 

dressing og trækker 2 minutter.

Serveres straks - evt. med koldt smør.

BURGER MED COLESLAW OG BACON

3-4 personer

Tynde bøffer steges på en hed pande og kryders godt.

De lune oller flækkes og smøres evt. med dressing.

Vend Coleslaw i den medfølgende dressing og fordel den i bollerne med de varme bøffer og færdigstegt bacon. Serveres straks.